Naši partneri

Tijekom izvođenja definiranih i ugovorenih projekata koristimo najkvalitetnije materijale i alate dostupne na nacionalnom kao i tržištu Europske Unije. Na taj način jamčimo izvrsnost u pripremi i izvedbi svih vrsta građevinskih radova. Dobavljače pažljivo biramo i uvijek inzistiramo na kvaliteti koja nema alternativu.

Neki od naših partnera i dobavljača su prikazani u nastavku ove stranice.

RigipsSkoro pa su neograničene mogućnosti primjene Rigips proizvoda. Trebate li pregraditi zidove, spustiti strop, osigurati negorivost, zvučnu izolaciju…uz naš stručan tim saznajte koje su vam najbolje mogućnosti ovisno o namjeni.

KnaufPrava majstorska djela stvaraju se samo pomoću materijala najbolje kvalitete. Odaberite proizvode tvrtke Knauf, vodećeg svjetskog proizvođača suhomontažnih sustava. Postignite željeni učinak. Ekonomično. Majstorski. Savršeno.

OWAOWA spušteni stropovi namijenjeni su za poslovne prostore, trgovačke centre, škole, bolnice, skladišne hale, kino dvorane, sportske i konferencijske dvorane, bazene, ali i za obiteljske kuće. Owa nudi standardna rješenja kao i rješenja za specifične prostore.

IsoverIzradite najljepše i najkvalitetnije energetski učinkovite prostore! Naša je zadaća izolacijskim materijalima ISOVER poboljšati kvalitetu življenja, osjećaj ugode, te raditi u korist novih naraštaja. Svježiji, čišći zrak uz deset puta manju potrošnju u usporedbi s klasičnim kućama.

NeoprofilTvrtka Neoprofil osnovana je u travnju 2008. godine sa sjedištem u Bielsko-Biali i proizvodnim pogonom u Tarnówu u blizini Ząbkowice Śląskie. Brzi razvoj, zasnovan na visokoj kvaliteti ponuđenih proizvoda i zaliha, postavio je Neoprofil na vodeće mjesto u industriji profila i pribora za suhozid.

EclisseEclisse je počeo proizvoditi sustave kliznih vrata 1989. godine u svojoj tvornici u blizini Trevisa u Italiji i postigao gotovo trenutan uspjeh. Napredni proizvodi i dizajn omogućili su brzo širenje diljem Europe te Eclisse postaje najveći proizvođač ovih sustava u Europi

Više od 30 godina naše pristunosti u građevinskoj industriji utemeljeno je na neprestanom razvoju kako naše tvrtke tako i njezinih zaposlenika.

099 / 23 47 333

zpprodaja@z-profil.hr

Posjetite nas

Tvrtke iz naše grupacije

Z-profil prodaja d.o.o.
ZP automobili d.o.o.