O nama

Upoznajte Z-profil

Kako smo počeli?

Tvrtka Z-PROFIL d.o.o. utemeljena je 1994.godine u Zagrebu. Utemeljitelj i jedini vlasnik je gospodin Mirko Zečević.

Grupacija posjeduje veliki broj specijalnih strojeva i opreme, te uz stručno osposobljene i motivirane zaposlenike može omogućiti i jamčiti brzu i kvalitetnu izvedbu svih vrsta unutarnjih radova.

Razvoj

Zbog potreba građevinskog tržišta a pogotovo matične tvrtke, godine 2007 gospodin Zečević osniva tvrtku Z-PROFIL PRODAJA d.o.o. za prodaju građevinskih materijala, koja je danas uspješna i sveobuhvatna podrška poduzeću Z-profil.

Tijekom 2008 godine osnivamo i tvrtku ZP AUTOMOBILI d.o.o za servis automobila, koja je snažna podrška kod redovitog održavanja i popravaka vozila iz vlastitog voznog parka kao i automobila te gospodarskih vozila naših poslovnih partnera.

Standardi

Z-profil poštuje sve nacionalne norme, regulative i propise koji se odnose na kvalitetu, zaštitu okoliša, sigurnost i zdravlje naših zaposlenika.

Odnose sa investitorima i dobavljačima zasnivamo na međusobnom povjerenju. Poštivanje utvrđenih normi u pružanju usluga obveza je od najveće važnosti.

Gdje smo danas?

Učestalo provodimo stručna usavršavanja za svoje zaposlenike sa svrhom podizanja kvalitete radova, uvođenja novih standarda i trendova, sukladno pravilima struke.

Sa kvalifikacijskom strukturom zaposlenika te vrhunskom opremom koju posjedujemo, dovoljno smo snažni za realizaciju najambicioznijih projekata.

Z-profil prodaja

Više od 30 godina naše pristunosti u građevinskoj industriji utemeljeno je na neprestanom razvoju kako naše tvrtke tako i njezinih zaposlenika.

099 / 23 47 333

zpprodaja@z-profil.hr

Posjetite nas

Tvrtke iz naše grupacije

Z-profil prodaja d.o.o.
ZP automobili d.o.o.