Pregradni zid Knauf Rigips

Gips-kartonska ploča (GKB)

Služi za oblaganje stropova i zidova na podkonstrukciji, šahte, ne nosivim pregradnim zidovima, spuštenim stropovima, poludovršenim elementima, suhoj žbuki (uz primjenu odgovarajućeg gipsanog veziva).

Gips-kartonske ploče napravljene su iz gipsane jezgre postavljene između dva kartona. Posebnom tehnologijom izrade postiže se ojačavanje upuštenih rubova, čime se postiže ista čvrstoća ploče na svim dijelovima.Oznake na poleđini ploče su plave boje.

Impregnirana gips-kartonska ploča (GKBI)

Isto kao gips-kartonska ploča samo je prilagođena primjeni u “vlažnim prostorima” npr. kupaonica, WC i kuhinja. Nije pogodna za vanjsku primjenu.

Gips-kartonske ploče napravljene su iz gipsane jezgre i kartona koji su impregnirani protiv upijanja vlage. Oznake na poleđini ploče su plave boje, prednji i stražnji karton su zelene boje.

Metalna podkonstrukcija

Gips-kartonski zidni sustavi na metalnoj podkonstrukciji s jednoslojnim do troslojnim oblaganjem gips-kartonskom oblogom, jednostruka ili dvostruka podkonstrukcija.

Protupožarni zidovi

Gips-kartonski zidni sustavi na metalnoj podkonstrukciji s jednoslojnim do troslojnim oblaganjem gips-kartonskom oblogom, jednostruka ili dvostruka podkonstrukcija.

Područje primjene: kod protupožarnih zahtjeva kao nenosivi protupožarni zid, zvučna zaštita.

Zidovi sa povećanom zvučnom zaštitom

Gips-kartonski zidni sustavi na metalnoj podkonstrukciji sa jednoslojnim do troslojnim oblaganjem gips-kartonskom oblogom, jednostruka ili dvostruka podkonstrukcija iz Knauf MW profila.

Područje primjene: kod zahtjeva za povećanom zvučnom zaštitom, protupožarnih zahtjeva.

Više od 30 godina naše pristunosti u građevinskoj industriji utemeljeno je na neprestanom razvoju kako naše tvrtke tako i njezinih zaposlenika.

099 / 23 47 333

zpprodaja@z-profil.hr

Posjetite nas

Tvrtke iz naše grupacije

Z-profil prodaja d.o.o.
ZP automobili d.o.o.